Deschiderea anului universitar 2021-2022

PROGRAMAREA CURSURILOR INAUGURALE PENTRU ANUL UNIVERSITAR 2021-2022

Datorită situației epidemiologice, la nivel de facultăți, cursul inaugural pentru anul universitar 2021-2022 se va adresa exclusiv studenților din anul I (Licență și Masterat). Pentru facultatea noastră, acesta va avea loc în data de 01.10.2021 - ora 12:00, Sala MZ1, (Complex Memorandum).

Pe lângă activitățile din fiecare facultate, se organizează  Student LogIn - evenimentul care deschide anul universitar la #UNITBV și este dedicat studenților din anul I, dar și studenților mai...experimentați. Scopul evenimentului este de a-i provoca pe studenți să interacționeze, să se cunoască, să ia contact cu viața de student și să cunoască întreg campusul universitar.

Studenții vor putea interacționa cu colegii din anii mai mari, vor putea afla detalii și mici trucuri din facultate și pot vizita și standurile asociațiilor studențești.

În plus, pot participa la o competiție de Treasure Hunt, la Quiz și alte jocuri pregătite special pentru festivitatea de deschidere a anului universitar.

Evident, toți câștigătorii vor fi și premiați.

Festivitatea de deschidere dedicată studenților din anul I se va încheia cu un super show de lasere și cu DJ Dark la platane.

MAI MULTE DETALII despre eveniment și CONDIȚIILE DE PARTICIPARE