Conferința Internațională Știința Muzicii 2023

 

Conferința Internațională ȘTIINȚA MUZICII - EXCELENȚA ÎN INTERPRETARE - Ediția a 13-a

4-6 noiembrie 2023

Aula Sergiu Chiriacescu, Brașov, România

Conferința Internațională THE SCIENCE OF MUSIC - EXCELLENCE IN PERFORMANCE este unul dintre cele mai importante evenimente ale Facultății de Muzică din cadrul Universității Transilvania din Brașov, bucurându-se de o vizibilitate internațională în continuă creștere.

Scopul conferinței este de a reuni cercetători din întreaga lume pentru a prezenta rezultatele investigațiilor lor din domeniul artistic - muzical. În același timp, evenimentul oferă participanților posibilitatea de a face schimb de idei prețioase și de expertiză în cercetare, de a stabili relații de cooperare între instituții, precum și viitoare parteneriate sau colaborări interdisciplinare.

Ediția din acest an reunește profesioniști din întreaga lume (Statele Unite ale Americii, Serbia, Ungaria, Portugalia, Republica Islamică Iran, România, Republica Moldova, Anglia), personalități care își vor prezenta rezultatele cercetărilor, vor susține masterclass-uri, ateliere de lucru și vor lansa cărți științifice. De asemenea, conferința de anul acesta propune un concert unic în care se vor audia în premieră lucrări ale compozitorilor brașoveni, în interpretarea cadrelor didactice și studenților facultății noastre.

Programul complet al conferinței se poate accesa la adresa https://braconfmusic.unitbv.ro/