Student LogIn 2023

2 octombrie 2023, Colina Universității

Ca în fiecare an, deschidem anul universitar cu un eveniment dedicat „bobocilor”. Luni, 2 octombrie, începând cu ora 17:00, pe Colina Universității (pe platoul din fața corpului C) toți studenții din anul I sunt așteptați la activitățile de orientare în campus și la petrecerea de deschidere.

Student LogIn este evenimentul care deschide anul universitar la UNITBV și este dedicat studenților din anul I, dar și studenților mai...experimentați. Scopul evenimentului este de a-i provoca pe studenți să interacționeze, să se cunoască, să ia contact cu viața de student și să cunoască întreg campusul universitar.

Studenții vor putea interacționa cu colegii din anii mai mari, vor putea afla detalii și mici trucuri din facultate și pot vizita și standurile asociațiilor studențești.

În plus, pot participa la o competiție de Treasure Hunt, Quiz și alte jocuri pregătite special pentru festivitatea de deschidere a anului universitar.

Evident, toți câștigătorii vor fi și premiați.

Evenimentul de deschidere dedicat studenților din anul I se va încheia cu o petrecere, cu DJ-ul preferat. 

În plus, anul acesta am pregătit și o competiție pentru TOȚI studenții UNITBV. Îți dăm șansa să fii DJ la petrecerea de deschidere a anului universitar! Înscrie-te în concurs și hai să mixezi la cea mai mare petrecere studențească din Brașov!

Ce trebuie să faci?

Trimite-ne un mixaj de melodii, de max. 20 min și arată-ne că ești cel mai bun DJ din UNITBV! Noi vom posta mixurile primite, iar cel care strânge cele mai multe like-uri va fi desemnat DJ-ul oficial la Student LogIn, party-ul de deschidere al anului universitar.

Mai mult, îți punem la dispoziție mixerele și tot ce ai nevoie, pentru un set-up memorabil - 2 x Pioneer Cdj 3000 + Pioneer DJM 900 Nexus! 

Mai multe detalii găsiți AICI.