Platforma tt360.ro

Detalii

 

Fundația Regală Margareta a României a lansat Platforma tt360.ro, ca o componentă a programului Tinere Talente, cu scopul de furniza informații utile și relevante pentru cei aflați la începutului unei cariere artistice, elevi și studenți care studiază la licee sau universități de artă și de muzică, la nivel național.

Tinerii muzicieni și artiști vizuali înscriși în programul național Tinere Talente, beneficiază în cadrul acestuia de mentorate și masterclass-uri susținute de artiști și oameni de cultură cu o vastă experiență internațională. Prin intermediul platformei tt360.ro, se oferă această expertiză elevilor și studenților din toată țara, care au acum acces gratuit la materiale inspiraționale, sfaturi, experiențe împărtășite de mentori din programul Tinere Talente. Primele materiale video au fost realizate cu pianista Verona Maier și dirijorul Tiberiu Soare, iar acestea vor fi completate cu experiențe împărtășite de alte personalități din domeniul muzicii clasicii sau al artelor vizuale.

Pentru a accesa platforma tt360.ro, cei interesați trebuie să se înregistreze și să își creeze un cont la adresa http://tt360.ro/inregistrare/

Toate cele bune,

Echipa Programului Tinere Talente